TOHOSHINKI – My Destiny


kirjoittaja: Jade - kääntäjä: chu

Edellisen japaninkielisen singlen Somebody to loven jälkeen kuuluisa korealainen yhtye TOHOSHINKI (DBSK) julkaisi kolmannen singlensä My Destinyn 2. joulukuuta 2005. Siinä on vahva kontrastiero edeltäjäänsä. My Destiny julkaistiin kahtena versiona:

– Ensimmäinen versio sisälsi CD:n jossa on neljä raitaa (My Destiny, Eternal ja kaksi instrumentaalia) sekä DVD:n, joka sisälsi My Destinyn musiikkivideon ja kiinnostavan haastattelun.
– Toisesta versiosta ei DVD:tä löytynyt, mutta sen korvaamiseksi mukaan oli laitettu My Destinyn Acapella -versio.

Ensimmäinen laulu My Destiny alkaa mukaansatempaavalla rytmillä, kun Jaejoong aloittaa pehmeällä äänellään ja hänen jäljessään seuraavat Changmin, Yunho ja Yoochun. Musiikissa on mysteerin tuntu, kuin kertoen tarinaa, mutta äänet kiihdyttävät voimakkaasti juuri ennen Jaejoongin ja Junsun laulamaa pehmeää kertosäettä. Rytmi, joka ei ole balladihidas muttei myöskään nopea, antaa laululle erittäin romanttisen tunnelman unohtamatta tämän korealaisen yhtyeen viittä hämmästyttävää ääntä.

Vastakohdaksi edelliselle Eternal on helppo hahmottaa balladiksi. Se on hitaampi ja rauhallisempi muuttaen singlen ilmapiiriä. Jälleen kerran laulu alkaa Jaejoongin lempeällä äänellä, johon Junsu pian ennen kertosäettä liittyy. Kertosäkeessä kuulemme Jaejoongin kaunista ääntä uudelleen. Kahden ja puolen minuutin jälkeen Junsun ääni saa ympärilleen neljän muun jäsenten äänet muodostaen yhdessä mukavan ”rakkauslauluvaikutelman”.

Singlen toinen etu on My Destinyn musiikkivideo, joka on tanssikohtausten täydentämä, sekä yhtyeen haastattelu.