T.A. Copy – Glory Days


kirjoittaja: Domie

T.A. Copy on neljästä hengestä koostuva rockbändi, jonka musiikki on pääasiallisesti punk rockia, jossa on pieni popahtava vivahde. Bändi on perustettu vuoden 2002 alkupuoliskolla ja heidän musiikkiaan on myös esiintynyt korealaisissa elokuvissa. Single Glory Days julkaistiin vuonna 2007 sisältäen kolme kappaletta.

Singlen ensimmäinen kappale Rocketboy aloittaa singlen rytmikkäällä ja piristävällä alulla ollen erittäin mukaansavievä kappale. Bändi on tyylilleen uskollinen ja tämä on varsin vauhdikas punk kappale. Seuraava kappale pyörähtää käyntiin. Kyseessä on nimikkokappale Glory Days, joka on huomattavasti rauhallisempi tahdeiltaan. Kappale on varsin miellyttävä, eikä aiheuta ärsytyksen aiheita, tässä kappaleessa ehdottomasti vokalisti erottuu edukseen. Kappaleessa esiintyvä hieno kitarasoolo antaa myös kappaleelle väriä kertosäkeen jäädessä ehkä hieman vaisuksi.

Singlen päätöskappale Cheongchunsayeon on tyyliltään samankaltainen ensimmäisen kappaleen kanssa, mutta ollen ehkä hitusen rauhallisempi sinetöiden paketin.
Kokonaisuudessaan single sisältää kolme toimivaa kappaletta, jotka vievät kuuntelijan mennessään. Singlen asenne on kevyehkö ja pirteä, bändillä on selkeä tyyli, jota tämä single myös noudattaa ollen hyvin tasainen, mutta piristävä singlelohkaisu.