© Juck Juck Grunzie

Epik High konsertoi Pohjois-Amerikassa, Juck Juck Grunzie ja Rock ’N Roll Radio Euroopassa


kirjoittaja: Maria, Shin - kääntäjä: Anu
lähde: Lehdistötiedotteet, Epik High'n kiertuesivusto

Epik High kiertää tällä hetkellä Pohjois-Amerikkaa. Kiertue on varsin suosittu: New Yorkissa 12. kesäkuuta järjestettävä konsertti myytiin loppuun, joten Epik High’lle aikataulutettiin uusi esiintyminen 13. päivälle. Myös Torontossa järjestettävä konsertti on myyty loppuun.

Euroopassa puolestaan kiertää tällä hetkellä kaksi mielenkiintoista indiebändiä. Juck Juck Grunzie nähdään Isossa-Britanniassa Glastonbury Festivalilla 25. ja 26. kesäkuuta sekä Saksassa, Berliinissä 1. heinäkuuta. Kapinoiva yhtye aloitti täydellä naisjäsenistöllä ja esiintyi ensimmäisellä keikallaan alusvaatteissa. Sittemmin mukaan on mahtunut myös yksi miespuolinen muusikko, rumpali Kyunghyun Lee. Rokkarinaiset ovat laulaja Ahreum Lee, kitaristi Jeehye Ham ja basisti Hyojeong Shin.

Tutustu bändiin kuuntelemalla Concrete Junglen livevideo alta.

Rock ’N’ Roll Radio sen sijaan esittää musiikkiaan Ranskassa. He esiintyivät jo Midem-festivaalilla 6. kesäkuuta, mutta tulossa on vielä konsertit Saint-Étiennessa 11. kesäkuuta ja Pariisissa 15. kesäkuuta. Bändi tunnetaan dance rockia, post-punkia ja pop rockia sekoittavasta tyylistään ja he ovat aiemmin esiintyneet muun muassa Yhdysvalloissa. Alta voit katsoa musiikkivideon laululle Shut Up & Dance.