© YG Entertainment

YG Entertainmentin uutisia


kirjoittaja: milith - kääntäjä: Jenna
lähde: Mnet, YG Entertainmentin virallinen blogi

YG Entertainment on ilmoittanut 2NE1:n tekevän comebackin heinäkuussa. Paluu tapahtuu reggae-tyylisellä kappaleella. Eikä tässä vielä kaikki, sillä Yang Hyun Suk ilmoitti ryhmän julkaisevan uuden kappaleen joka kuukausi heinäkuusta lokakuuhun osana ”Falling in Love” -projektia. Projektin lopussa 2NE1 julkaisee joko minialbumin tai täysipituisen albumin.

Ryhmän on sanottu olevan aktiivinen Koreassa vuoden loppuun asti.

Lisäksi YG Entertainment on jakanut lisätietoa tulevasta tyttöryhmästään.

Tällä hetkellä vielä nimeä vailla oleva ryhmä tulee debytoimaan lokakuussa. Normaalin debytoimisen sijaan levy-yhtiö promoaa jäseniä yksi kerrallaan, jonka jälkeen päätetään, ketkä päätyvät lopulliseen ryhmään. Tämän tavan avulla varmistutaan siitä, että lopulliseen ryhmään päätyvät tytöt ovat keränneet fanien kannustuksen ja hyväksynnän.

Jäsenet ovat teini-ikäisiä, ja YG:lta sanotaan, että he kaikki puhuvat sujuvasti englantia, japania sekä koreaa.

Muihin uutisiin lukeutuu tieto Kang Seungyoonin sooloalbumista.

Kuusiraitaisen minialbumin työstäminen lähenee loppuaan. Ensimmäinen kappale on vahva rock-henkinen laulu. WILD AND YOUNG ilmestyy 15. heinäkuuta, ja sen on tuottanut Teddy.

Kang Seungyoon on entinen Superstar K -ohjelman kilpailija ja hän on ollut YG-harjoittelija viimeisen kolmen vuoden ajan.

Kang Seungyoonin ääneen voit tutustua alla olevan Superstar K -ohjelman videon kautta:

Kaiken edellämainitun lisäksi YG Entertainment on aikeissa debytoida kaksi uutta poikaryhmää. Ryhmillä ei vielä ole nimiä, joten tältä erää ne kulkevat nimillä ”Ryhmä A” ja ”Ryhmä B”.

Ryhmä A:ssa on viisi jäsentä, joihin lukeutuu Kang Seungyoon ja SBS:n K-Pop Star -ohjelmasta tuttu Lee Seunghoon.

Ryhmä B, jonka keski-ikä on 17 vuotta, tulee sisältämään kuusi jäsentä. 13-vuotias räppäri B.I, joka nousi julkisuuteen vuonna 2009 MC Mongin Indian Boy -kappaleen kautta, tulee olemaan ryhmän johtaja. YG:lta kerrottiin, että koska kahden ryhmän yhtäaikainen debytoiminen tulisi olemaan liian hankalaa, ainoastaan jompikumpi ryhmistä debytoi tänä vuonna. YG jättää valinnan faneille.

Levy-yhtiö tulee järjestämään ohjelman nimeltä WIN, jossa näytetään kilpailu kahden tyhmän välillä.

”(…) Ryhmä, joka kerää enemmän ääniä katsojilta, debytoi ohjelman loputtua. Hävinnyt ryhmä saattaa hajota tai kokea jäsenmuutoksia. Mikään ei ole ennustettavissa.”

B.I:n räppäystaitoihin voit tutustua alta löytyvästä MC Mongin Indian Boy -kappaleesta. B.I:n osuus kappaleesta on lyhyt, mutta ytimekäs.