© rreichu, KoME Suomi

Kesän soittolista


kirjoittaja: Jenna, Shania Ivy, Giggis

Pitkän ja kylmän talven jälkeen kesä on saapunut vihdoin Suomeenkin. Jos et vielä ole päässyt eroon talven balladeista saatika pääsiäisenä kertyneistä kiloista, nyt on aika. Mikäli kuntosalilla hikoilu ei ole sinun juttusi etkä lenkillekään viitsisi lähteä, voit tehdä vaikkapa siivouksesta hauskempaa (ja nopeampaa) samalla, kun kuuntelet k-poppia tanssien ympäri taloa.

Mighty Mouth ft. Soya – La La La
Aivan alkuhetkien perusteella biisi voi vaikuttaa hitaalta, akustiselta kappaleelta… Mutta maltahan odottaa muutama sekunti, sitten alkaa kunnon fiilis kappaleessa ja tahti kiristyy! Musiikkivideokin on mukavan kesäinen ja se pitää hyvin tunnelmaa yllä.

GLAM – I Like That
Hyvä ja piristävä biisi kutakuinkin jokaiselle päivälle. Kappaleessa voi kuulla vivahteita hip hopista ja popista, mikä vain parantaa biisiä entisestään. Kappale jää soimaan mukavasti päähän, jolloin sitä on itsekin helppo hyräillä musiikin puuttuessa.

HyunA – Bubble Pop
Jenna: Mitä olisi kesä ilman HyunAn Bubble Pop -kappaletta? Ei mitään! Omalla kohdallani jännä juttu on se, että tutustuin kappaleeseen marraskuussa 2011 ollessani Madeiran-lomalla. Madeiralla oli lämmintä vaikka sielläkin oli talvi alkamaisillaan, mutta lasken sen hetkelliseksi kesäksi.

2NE1 – Fire
Shania Ivy: Kesäbiisi, joka ei kulu pitkästäkään käytöstä. Tyttönelikon debyyttihitti on tarttuva ja toimiva jo heti ensikuulemalta. Itse voin kertoa, että monta kesää on vierähtänyt tätä kuunnellessa, eikä vieläkään kyllästytä! Ota kaverit mukaan rannalle ja laita tämä biisi soimaan!

Wonder Girls – 2 Different Tears
Shania Ivy: Ihanan raikas ja kesäinen retrobiisi. Mielestäni Wonder Girlsin hitit sopivat kaikki kesäbiiseiksi ja tämä, jos mikä, sopii kesällä kuunneltavaksi silloin kun sataa.

EXID – I Feel Good
Shania Ivy: Taatusti yksi discolattian kuumimpia hittejä, joka sisältää asenteelisen biitin ja upeita vokaaliosuuksia. Ja kyllä tuntuu hyvältä tämän biisin aikana sekä myös sen jälkeen!

T-ARA – Bo Peep Bo Peep
Jenna: Tämä on kappale, jonka jokainen k-pop-fani tietää. Ei, en tarkoita Gangnam Stylea, vaan T-ARAn Bo Peep Bo Peep -kappaletta, jota on ainakin Annyeong Partyissa soitettu. Itselleni tämä on kappale, jota ilman ei kesä voi alkaa.

Orange Caramel – Bangkok City
Tässäpä oiva kesäkappale vaikka vähän pilvisemmälle päivälle tai illanviettoon. Musiikkivideon kautta kappaleeseen välittyy ehkä hieman rento, mutta ainakin rytmikäs tunnelma ja sekös tuo fiilistä päivään!

Lisää kesäisiä kappaleita, joita emme listanneet, jotta listasta ei tulisi liian pitkää.

Jay Park – Tonight
SHINee – Ring Ding Dong
f(x) – Hot Summer
Super Junior – Carnival
TRAX – Oh My Goddess
SISTAR – Loving U
T-ARA – Roly-Poly (+ Lovey Dovey sekä Ya Ya Ya)
SNSD – Gee
Girl’s Day – Twinkle Twinkle
BIG BANG & 2NE1 – Lollipop
Brown Eyed Girls – Abracadabra
Mighty Mouth – Tok Tok
Koyote – Return