© SMTown. All Rights Reserved.

NCT127 tekee paluun ja paljasti faniklubin virallisen nimen


kirjoittaja: Satu Lehtinen
lähde: NCT-ryhmien Twitter-tili

SM Entertainmentin Hallyu-lokalisaatioprojekti Neo Culture Technologyyn kuuluva ryhmä NCT127 tekee comebackin 14. kesäkuuta kolmannella minialbumillaan, joka kantaa nimeä Cherry Bomb. Minialbumin nimeä kantavan sinkun on tuottanut amerikkalainen sanoittaja ja lauluntekijä Dem Jointz, joka on työskennellyt aikaisemmin mm. EXO:n ja Christina Aguileran kanssa.

Viimeisen viikon aikana SM Entertainment on hemmotellut NCT-faneja eri konsepteja esittelevillä kuvilla sekä kahdella lyhyellä videolla, joissa näytetään vilahduksia tulevasta musiikkivideosta.

Myös NCT-ryhmien faniklubin virallinen nimi on julkaistettu ryhmien yhteisessä Naver V-Live -videostriimauspalvelun livelähetyksessä . Nimeksi tuli NCTzen, yhdistelmä sanoista NCT ja citizen (kansalainen, asukas). Faniklubin nimi heijastelee NCT-ryhmien konseptia, jossa jokaisen ryhmän nimi perustuu johonkin kaupunkiin. Esimerkiksi NCT127 edustaa Seoulia, numerot 127 ovat nimittäin Seoulin pituusasteen koordinatit.

Virallisen faniklubin nimen lisäksi ryhmien jäsenet pohtivat lempinimeä faneille. Lopulta äänestyksen voitti ’Seasony’, joka Doyoungin mukaan edustaa sitä, että fanit ovat NCT:lle rakkaita jokaisena neljänä vuodenaikana.

Alla singlen teaser-videot: