© Neon Bunny. All Rights Reserved.

Modern Sky Helsinki tuo aasialaisia artisteja Suomeen – mukana Neon Bunny


kirjoittaja: Anu & Jenna
lähde: Modern Sky Helsinki, Tiketti

Helsingissä järjestetään elokuussa uusi festivaali nimeltä Modern Sky Helsinki. Maailmanlaajuisesti järjestetty tapahtuma rantautuu nyt ensimmäistä kertaa Suomeen ja aikoo esitellä kattauksen aasialaisia esiintyjä useista eri maista. Lisäksi lavalla nähdään pohjoismaisia artisteja.

Modern Sky Helsinki on tänään julkaissut ensimmäiset ohjelmatietonsa. Koreasta mukana on palkittu indiemuusikko Neon Bunny eli Kim Yu-jin, joka musisoi elektronisen popin tunnelmissa. Alta voit kuunnella esimakua hänen musiikistaan.

Muuta aasialaista tarjontaa festivaalilla edustavat kiinalaiset Re-TROS ja Nova Heart, joista jälkimmäinen vieraili Suomessa viimeksi vuonna 2012. Re-TROS soittaa post-punkia ja Nova Heart psych-rockia, Mukana on myös thaimaalainen Stylish Nonsense post-punk-vaikutteineen sekä kiinalais-yhdysvaltalainen DJ-kaksikko DJ Wordy & Soulspeak.

Tapahtuma aikoo julkaista lisää nimiä kevään mittaan.

Modern Sky Helsinki järjestetään 28.-29. elokuuta Telakkarannassa, Nosturi-klubin takana. Kahden päivän ennakkolippuja voi nyt ostaa Tiketistä early bird -hintaan 58 euroa. Yhden päivän liput tulevat myyntiin myöhemmin.