Mighty Mouth – Family


kirjoittaja: Eve

Mighty Mouth on hiphop-duo, jonka moninainen yhteistyö muiden artistien kanssa tuo musiikkiin vaikutteita populäärimusiikista. Ryhmän jäsenet ovat nimeltään 237 ja Shorry J., ja ryhmä debytoi vuonna 2008 digitaalisella singlellä, julkaisten esikoisalbuminsa Energyn myöhemmin samana vuonna. Mighty Mouth saavutti huomiota loppuvuodesta 2008 julkaisemalla toisen singlensä Familyn.

Singlen nimikkokappale Familyssa vierailee Son Dambi, jonka vokaalit avaavat kappaleen. Kappale on korealaiselle populäärimusiikille uskollisena sekoitus räppäystä ja poppia. Tarttuva kappale ja siten varsin erinomainen valinta minkä tahansa korealaisen radiokanavan soittolistalle.

Singlen toisessa kappaleessa on puolestaan selkeästi R’n’B-tunnelmaa, johon oman leimansa tuo Lee Jungpyon kaunis ääni ja hieno laulutaito. Vaihtui Mighty Mouthin räppäys Leen laulannaksi tai toisinpäin, vaihtuu se soljuvaksi letkeille rytmeille. Varsin tunnelmallinen kappale.

Mighty Mouthin nopea suosion kasvu on täysin oikeutettua, tältä ryhmältä odotan suuria. Single on kokonaisuudessaan hieno ja viimeistelty paketti.