© K-pop Suomi ry. Kuva K-CON 2016 -tapahtumasta.

Järjestäjät äänessä: K-pop Suomi ry


kirjoittaja: Anu

K-pop Suomi ry tunnetaan Turussa jo kaksi kertaa pidetyn K-CON -tapahtuman taustavoimana. Tänä syksynä he julkistivat toiminnan laajenevan Helsinkiin: yhdistys järjestää Gyeoul K-Party -nimeä kantavat talvibileet Kulttuuriareena Glorialla 4. helmikuuta 2017. Bileissä musiikkia soittavat Dj Gill ja Dj Thanathorn T. Iltaan kuuluu myös tanssiryhmä Highwayn esiintyminen.

Mistä yhdistys keksi ajatuksen järjestää erilliset bailut? Miten K-CONin toinen vuosi erosi ensimmäisestä? KoME Suomi päätti antaa puheenvuoron välillä järjestäjille. Kysymyksiin vastasivat K-pop Suomi ry:n puheenjohtaja ja K-CONin aikatauluvastaava Emil Nikula sekä yhdistyksen sihteeri ja somevastaava Anna Wallin.

K-pop Suomi ry on järjestänyt K-CONin Turussa jo kaksi kertaa. Mitä olette oppineet conien järjestämisestä? Missä asioissa mielestänne onnistuitte paremmin toisella kerralla?

Emil ja Anna: Tapahtuman järjestäminen vaatii aktiivista ja tiivistä porukkaa, jossa toisten kunnioittaminen on tärkeää. Se vie myös paljon työtä, sillä kaikki ei etene aina sulavasti, ja jokainen neuvo kannattaa ottaa vastaan. Toisella kertaa tiimimme oli järjestyneempi. Jokaisen vahvuusalueet ja kiinnostuksen kohteet olivat paremmin selvillä, ja näin pystyimme olemaan syvemmin mukana järjestämisessä.

K-CONin yhteydessä on aiemmin ollut bileet, mutta nyt järjestätte ensimmäistä kertaa erilliset bailut ja vieläpä aivan eri kaupungissa. Mistä tämä idea sai alkunsa?

Emil ja Anna: Gyeoul K-Party lähti kävijöistämme, jotka harmittelivat vuoden odotusta ensi coniin. Meilläkin löytyi myös halua laajentaa toimintaamme, ja tästä oli hyvä lähteä aloittamaan. Tulevaisuudessa voimme toivon mukaan tarjota enemmän toimintaa ja mielellään myös eri puolella Suomea.

Miten Gyeoul K-Party mielestänne eroaa muista bileistä? Miksi juuri sinne kannattaa tulla?

Emil ja Anna: K-CONin iltabileiden tapaan luvassa on hyvin energiset bileet ammatti-dj:n kera, ne ovat myös ikärajattomat. Varmasti Gyeoul K-Partysta saa lisää odotusintoa kesän K-CONiin!

Milloin voimme odottaa uutisia ensi kesän K-CONista?

Emil ja Anna: Ensi kesän K-CONin suhteen ei ole vielä kaikesta varmaa tietoa, joten tässä vaiheessa emme uskalla paljastaa hirveästi. Paikkakunnan vaihdos on tulossa, josta olemme yrittäneet jo hieman vihjailla someissamme. Vuodenvaihteen jälkeen olisi tarkoitus viimeistään saada asiat selville ja julki.

Alla olevista linkeistä pääset seuraamaan K-pop Suomi ry:n uusimpia kuulumisia sosiaalisessa mediassa:

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

© K-pop Suomi ry.