© FNC MUSIC JAPAN INC. all rights reserved

AOA julkaisee uuden albumin Japanissa


kirjoittaja: Jasy - kääntäjä: Jenna
lähde: AOA:n viralliset sivut

Tyttöryhmä AOA on ilmoittanut julkaisevansa toisen japaninkielisen albuminsa 30. marraskuuta. Levy kantaa nimeä RUNWAY ja julkaistaan 11 eri versiona; rajoitettuna CD+blu-raynä, kahtena rajoitettuna CD+DVD:nä sekä seitsemänä rajoitettuna CD-versiona, joista jokaisessa on erilainen kansikuva ja vielä yhtenä tavallisena CD-versiona. Kaikki versiot sisältävät samat 11 raitaa, mukaan lukien Ai wo chodai feat. Takanori Ishikawa (T.M. Revolution).

Blu-ray tai DVD-versioiden rajoitetut A- ja B-versiot sisältävät livemateriaalia heinäkuisesta AOA Summer Concert in Japan ANGELS WORLD 2016」@TOKYO DOME CITY HALL -konsertista. A-tyyppi sisältää myös BTS-materiaalia samasta konsertista, kun taas B-tyyppi sisältää materiaalia Nagoya Forest Hallilla pidetystä konsertista. C-tyypin bonus-DVD sisältää useita musiikkivideoita ja niiden making-of -materiaaleja.

Rajoitettujen kansikuvien versiot sisältävät tuttuun tapaan kukin kuvan yksittäisestä jäsenestä. Kuvia ei ole vielä paljastettu. Kaikkiin versioihin sisältyy myös satunnaisesti valittu keräilykortti.