© Talk Talk Korea

Voita matka Etelä-Koreaan Talk Talk Korea -kilpailussa


kirjoittaja: Hanna
lähde: Talk Talk Korea

Korean Culture & Information Service (KOCIS) järjestää yhdessä KBS Worldin ja Korean ulkoasiainministeriön kanssa Talk Talk Korea –kilpailun. Tämän jo perinteeksi muodostuneen kilpailun pääpalkintona on matka Etelä-Koreaan. Kilpailun kasvoina voidaan nähdä BTS:n pojat!

Kisassa on kuusi kategoriaa: valokuva, sarjakuvastrippi, video, postikortti, kalligrafia ja hanbok (korealainen kansallispuku). Voit osallistua useampaan kategoriaan, ja vaikka useammalla työlläkin. Tärkeintä on että työsi kertoo katsojalleen mitä sinulla tulee mieleen Koreasta, ja mitä haluaisit kertoa siitä muille.

Pääpalkintona on neljän yön matka Seouliin kuudelle onnekkaalle. Matka sisältää lennot yhdelle, majoituksen, pääsyn musiikkiohjelma KBS Music Bankiin, kaupunkikierroksen ja mahdollisuuden tutustua korealaiseen kulttuuriin muutenkin. Lisäksi luvassa on myös tavarapalkintoja muille sijoittuneille, kuten läppäreitä, kameroita ja BTS:n signeeraamia CD:itä.

Kilpailun deadline on 26.7.2016. Voittajat julkistetaan 31.8.2016 Talk Talk Korean nettisivuilla. Voittajille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti.

Lisätietoa saat kilpailun sivuilta: http://talktalkkorea.kr.

Tsekkaa myös BTS:n hellyttävä video kilpailuun liittyen!

Luomisen iloa!