© KoME Suomi, Satu Lehtinen

Testissä k-kosmetiikkaa Bearelilta


kirjoittaja: Satu Lehtinen

Suomalainen korealaisen kosmetiikan jälleenmyyjä Bearel lähetti KoME:lle testattavaksi suosituimpia tuotteitaan.

Paketin mukana tuli suosittuja sheet maskeja, seerumeita, meikkejä, kasvovoiteita ja kasvojen alueen puhdistustuotteita sekä söpö kankainen panta, joka pitää hiukset pois kasvoilta ihonhoitorutiinin ajan.

Kaikissa Bearelin lähettämissä tuotteissa on mukana selkeät suomenkieliset käyttöohjeet, joten tilaajan ei tarvitse arvailla miten niitä käytetään.

Henkilökohtaisiksi suosikeiksini nousi neljä tuotettta, joista ensimmäinen on COSRX:n Acne pimple master patch -finnilaastari. Yhdessä paketissa on 24 erikokoista pientä läpikuultavaa laastaria. Kasvojen puhdistuksen ja huolellisen kuivauksen jälkeen laastari asetetaan finnin päälle, sen annetaan olla yön yli jonka jälkeen se poistetaan.
Laastari on peitevoidetta parempi tapa peittää finnit, sillä se hoitaa ongelmakohdan tulehdusta. Läpikuultavuudestaan huolimatta laastari peittää finnin punaisuutta erittäin hyvin, ja kauempaa katsottaessa se ei erotu ihosta.

© KoME Suomi, Satu Lehtinen

Pakkauksiin on lisätty suomenkieliset käyttöohjeet.

Mizonin All in one snail repair cream -etanavoide on kosteuttava geelivoide, joka ehkäisee ihon vanhenemista ja auttaa häivyttämään aknearpia ja maksaläiskiä. Voide on erittäin kevyt, eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi, joten se sopii hyvin esimerkiksi meikin alle tai sen kanssa voi käyttää jotain muutakin kosteuttavaa tuotetta. Olin aluksi hieman epäileväinen tuotteen suhteen ja ajattelin että se varmasti haisee epämiellyttävälle etanaseerumin takia, mutta ilokseni ennakkoluuloni hävisivät heti tuubin avatessani. Tuoksu on miellyttävä ja erittäin mieto, lähes huomaamaton, joten se sopii myös hajuherkille ihmisille.

© KoME Suomi, Satu Lehtinen
Misshan All-around safe block essence sun -aurinkovoide oli toinen miellyttävä yllätys. Suurin osa kokeilemistani kasvojen alueelle tarkoitetuista aurinkovoiteista ovat raskaita ja saavat ihon näyttämään öljyiselta, mutta all around safe block olikin erittäin kevyt ja jätti ihon mattapintaiseksi. Kuten Mizonin etanavoide, on tämäkin tuote erittäin miedosti hajustettu. Tuotteen suojakerroin on 45, ja se suojaa sekä UVA- että UVB-säteiltä. Aurinkovoide on vedenkestävä eikä kulu pois hikoillessa.
Testasin voidetta päivänä, jonka vietin lähes täysin auringossa ja se suojasi erittäin hyvin, kasvojeni herkkä iho iho ei tuntunut päivän päätteeksi kireältä ja auringon käristämältä.

TonyMolyn sävyttävä huulivoide Petite bunny gloss bar on TonyMolylle tyypillisesti söpössä eläinaiheisessa pakkauksessa. Luonnollisen ja kevyen meikin faneille tuote on ehdoton; se kosteuttaa ja sävyttää huulia hennosti. Se imeytyy nopeasti eikä jätä ällöttävää rasvakerrosta pitkäksi aikaa. Harmikseni tuotteen pitävyys on samaa luokkaa kuin muillakin sävytetyillä huulivoiteilla ja jouduin lisäilemään sitä aina syömisen tai juomisen jälkeen, mutta muuten se oli erittäin miellyttävä.

Bearelin nettisivuilla myydään yhdeksän tunnetun korealaisen kosmetiikkamerkin tuotteitta sekä erilaisille ihotyypeille kohdistettuja kauneusbokseja. Bearelilta voi myös edullisesti tilata usean tuotteen näyteversioita. Näin tuotteisiin voi tutustua jos ei ole täysin varma siitä, sopivatko ne omalle iholle.
Bearelin toimituskulut ovat edulliset neljä euroa ja yli 45 euron ostoksiin ne ovat täysin ilmaiset.

KoME kiittää sydämellisesti Bearelia mahdollisuudesta tutustua palveluunsa ja tuotevalikoimaansa.

Linkit toimittajan suosikkituotteisiin:

COSRX – Acne Pimple Master Patch -hoitolaastarit
Mizon – All in one snail repair cream (35ml)
Missha – All-around safe block essence sun
TonyMoly – Petite bunny gloss bar