© Daeki

Loppukesän soittolista


kirjoittaja: Daeki

Pian kesä on ohi ja loputkin lomailijat alkavat palata arjen pyörteisiin. Sitä ennen voi kuitenkin vielä fiilistellä itsensä kesäisiin tunnelmiin KoME Suomen soittolistan tahtiin. Listalla on rentoa musiikkia hiukan tuntemattomammilta esittäjiltä sekä kesäisiä tunnelmakuvia ympäri maailmaa.

#1 You Seung Woo – You and I
You Seung Woon pumpulisen pehmeä lauluääni ja akustinen kitara sopivat yhteen paremmin kuin hyvin. You and I on tunnelmaltaan lämminhenkinen ja letkeä, eli kesäkappale parhaimmillaan. Herkän kappaleen kruunaa musiikkivideo, joka on täynnä kesämaisemia ja hyvää fiilistä.

#2 Busker Busker – Cherry Blossom Ending
Busker Busker nousi tunnetuksi viime keväänä laulullaan Cherry Blossom Ending. Positiivista energiaa huokuva kappale on ennen kaikkea hyväntuulinen ja piristävä. Tarinanomainen musiikkivideo on visuaalisesti kaunis – unohtamatta pientä humoristisuutta.

#3 Kim Greem – Love Song
Kim Greemin herkän kaunis ääni ja rennon oloinen kitarasäestys tuovat kappaleeseen herttaisen tunnelman. Musiikkivideo tuo raikkaan tuulahduksen kesäisestä luonnosta ja täydentää hyvin kappaleen hentoa tunnelmaa.

#4 Takers – I Miss You
Tätä kappaletta kuunnellessa tekee mieli sulkea silmät ja keskittyä fiilistelemään korvia hyväilevää laulua. Pehmeän unenomaisen kappaleen tunnelma on osattu liittää onnistuneesti musiikkivideoon.

#5 GEEKS – Fly
GEEKS on bändi, joka yhdistää soundiinsa rohkeasti erilaisia elementtejä räpistä akustisempaan tyyliin. Fly on nimensä mukaisesti kappale, jonka keveä ja pirteä tunnelma nostaa pilviin. Musiikkivideolla on kesäisiä konserttitunnelmia ja katsojilla ainakin on tunnelma katossa – vaikka välillä kesäinen tihkusade yllättää.

#6 Kim Ji Soo – Sleep 5 More Minutes
Sleep 5 More Minutes on kaunis kappale – koukuttavalla kertosäkeellä – kiireettomästä kesäaamusta. Mikäs sen parempaa kuin nukkua myöhään ja sen jälkeen laittautua ajan kanssa.

#7 Roy Kim – Bom Bom Bom
Roy Kim tarjoaa huoletonta kesäfiilistä kappaleellaan Bom Bom Bom. Hyvin rytmitetty pirteä kappale ilahduttaa kuulijaa ja saa ehdottomasti lomatunnelmiin, vaikka arki odottaisi jo parin päivän päästä.

KoME Suomi toivottaa kaikille lukijoilleen iloista loppukesää!