© YNB Entertainment. All Rights Reserved.

Esittelyssä KNK


kirjoittaja: Hanna

KNK eli korealaisittain lausuttuna Kkeu-Na-kkeun (크나큰) on viisijäseninen yhtye, joka debytoi vuonna 2016 YNB Entertainmentilla. Lyhenne KNK tulee sanoista K-pop kNocK.

KNK on yhdistelmä eri agentuurien alaisuudessa harjoitelleita nuorukaisia, jotka pääsivät debytoimaan ryhmänä YNB Entertainmentin alaisuudessa noin viiden trainee-vuoden jälkeen. Seungjun ja Inseong ovat esimerkiksi harjoitelleet yhdessä BTS:n jäsenten kanssa ja Youjin yhdessä B.A.P:n jäsenten kanssa. Ryhmä esiintyi nykyisellä kokoonpanollaan jo vuoden 2015 lopulla, mutta teki virallisen esiintulonsa 29.2.2016.


Ryhmän debyyttisingle.

KNK:n debyyttikappale on nimeltään Knock. Kappaletta olivat tuottamassa monet nimekkäät tahot, mutta myös yhtyeen jäsen Youjin pääsi osallistumaan kirjoittamalla sen räppiosiot. Muutama kuukausi Knockin jälkeen ilmestyi I Remember, ja pian sen jälkeen poikien ensimmäinen EP-albumi, Awake, jonka nimikkobiisinä toimi Back Again. Levyn tuottajana toimi Kim Tae-Joo, joka on tehnyt musiikkia myös Beastille. Marraskuussa 2016 KNK julkaisi toisen EP:nsä, Remainin. Youjin ja Heejun osallistuivat biisien tekoon, ja levyllä kuullaankin kaksi heidän teostaan, Goodbye ja Tonight.

Huhtikuussa 2017 KNK piti ensimmäisen Aasian kiertueensa ja esiintyi Korean lisäksi Japanissa ja Kiinassa. Loppukuun bändi valmistautuikin toukokuun comebackiinsa.Sun, Moon, Star -kappaleen musiikkivideo julkaistiin 25.5. ja samana päivänä tuli myyntiin myös yhtyeen toinen singlealbumi Gravity.


Sun, Moon, Star.

Hauska knoppitieto yhtyeestä on heidän korkea keskipituutensa, sillä kaikki viisi jäsentä ovat 180 cm pitkiä tai pidempiä. Asia tuotiin esille muun muassa After School Club -ohjelmassa heidän vieraillessaan siinä ensimmäistä kertaa.

KNK päivittää YouTube– ja V App-kanaviaan usein, joten heihin on helppo tutustua nopeasti. My KNK Television -sarjaa julkaistaan YouTubessa viikottain.