© YG. All Rights Reserved.

YG:n uusi tyttöryhmä BLACKPINK julkaisi debyyttisinglensä


kirjoittaja: Anu
lähde: BLACKPINKin kotisivut

YG:n uusi tyttöryhmä BLACKPINK on debytoinut esikoislaulunsa tänään 8. elokuuta. Virallisesti singlet julkaistaan Korean aikaa kello kahdeksan illalla (klo 14 Suomessa).

Ryhmä esitteli kappaleensa iltapäivällä järjestetyssä showcasessa. BOOMBAYAH on nopeatempoinen ja repäisevä laulu, kun taas WHISTLEä kuvaillaan seksikkään hypnoottiseksi. YG on kertonut, että ryhmän koko debyyttialbumi on jo valmiina, mutta ensi alkuun fanit saavat kuultavaksi nämä kaksi laulua.

BLACKPINK on odotetusti saanut runsaasti huomiota osakseen, sillä se on YG:n ensimmäinen tyttöryhmä seitsemään vuoteen. Ryhmän jäsenet ovat Jennie Kim, LISA (Pranpriya M.), JISOO (Kim Jisoo) ja ROSÉ (Park Chaeyoung).

Jennie Kim on aiemmin esiintynyt G-Dragonin laululla Black, Lee Hin laululla Special ja Seungrin laululla GG BE.
LISA on kotoisin Thaimaasta. Hän sijoittui YG:n Thaimaassa järjestämissä koe-esiintymisissä ensimmäiselle sijalle vuonna 2010.
JISOO on työskennellyt mallina erilaisille tuotteille sekä nähty Epik High’n musiikkivideolla Spoiler + Happy Ending ja Hi Suhyunin videolla I’m Different.
ROSÉ on lähtöisin Australiasta ja LISAn tavoin sijoittui ykkösvalinnaksi paikallisissa koe-esiintymisissä. Hän on laulanut G-Dragonin laululla One of a Kind.

Ryhmän musiikkivideot voi katsoa alta.

Muokkaus 18.44. V LIVE -linkit vaihdettu YouTube-videoihin.