© Seventeen. All Rights Reserved.

Uutta Kpop-rintamalta


kirjoittaja: Hanna
lähde: Viralliset Youtube-kanavat

Viikko alkoi mukavasti, kun Seventeen, iKON ja GOT7 julkaisivat uutta musiikkia lähes samaan aikaan.

Seventeenin Don’t Wanna Cry on hieno sekoitus erilaisia musiikillisia ja visuaalisia tyylejä. Siinä on tuore vivahde, erityisesti yhtyeelle itselleen. Don’t Wanna Cry sekoittaa hauskasti laulajien järjestystä ja esittelee myös muiden kuin laulutiimiläisten ääniä paremmin. Jäsenet saavat näkyvyyttä tasapuolisemmin kuin aiemmin.

iKON puolestaan julkaisi kaksi uutta biisiään musiikkivideoineen päivineen. Beol-tte (B-DAY / 벌떼) on kevyt ja tanssittava hiphop-kappale, kun taas BLING BLINGin swag ei jää keneltäkään huomaamatta. On hienoja autoja, tyttöjä ja skumppaa. Ei muuta kuin mukaan juhlimaan!

GOT7:ltäkään ei asennetta puuttunut, kun he julkaisivat japaninkielisen MY SWAGGER -sinkkunsa. 90-lukua henkivä video alleviivaa nimensä mukaisesti GOT7:n itsevarmaa asennetta ja koreografiaa.

Eikä hupi vielä tähän lopu! Myöhemmin tällä viikolla paluunsa tekevät myös KNK ja Suomessakin vieraillut 24K. KNK julkaisee musiikkivideonsa torstaina ja 24K kaksi päivää myöhemmin lauantaina. Pysykäähän kuulolla!

Mitäpä olette mieltä viikon tuoreimmista musajulkaisuista? Unohdinko jonkun?