© Avex Entertainment Inc.

Tenjochiki – A-Nation, Tokio, Japani 26.8.2007


kirjoittaja: Jade - kääntäjä: karaiju

Tyttöbändi Tenjochiki (Cheon Sang Ji Hee The Grace) esiintyi A-Nation-tapahtumassa viime kesänä jo toistamiseen; ryhmä oli mukana myös vuonna 2006 ja elokuun 26. päivä 2007 jäsenet tekivät comebackin tämän erittäin merkityksellisen J-Pop-tapahtuman lavalle. Tyttöbändi esitti yhteensä kolme kappaletta ja antoi kaikkensa paahtavan kesäauringon porottaessa taivaalta. He esiintyivät yhdessä muiden suurtähtien kuten korealaisen Tohoshinkin (DBSK) ja japanilaisten Ayumi Hamasakin ja Koda Kumin kanssa.

Ajinomoto Stadium ei ollut aivan täysinäinen Tenjochikin kanjin ilmestyessä jättimäiselle screenille. Neljä tyttöä ilmaantui lavalle ja vaikka näihin aikoihin Tenjochikin uraa ei oltu vielä kunnolla laukaistu käyntiin, olivat yhtyeen fanit yleisössä odottamassa esitystä.

Tyttöjen show’n aloitti The Club -kappale, jonka japaninkielinen versio on tehty yhteistyössä Seamon kanssa ja jäsenten esiintyessä lavalla näkyivät heidän kasvonsa suurella screenillä. Heidän ulkonäkönsä ja tyylinsä oli muuttunut viime vuodesta ja oli sanomattakin selvää, että he olivat myös oppineet kontrolloimaan lauluääniään paremmin. Yleisö reagoi vahvasti yhtyeen tanssiesityksiin ja etenkin Stephanien sooloihin. Jokainen jäsen sopi rooliinsa täydellisesti ja tyttöjen sanottua muutaman sanan japaniksi jatkettiin konserttia pian yhdellä yhtyeen kuuluisimmista kappaleista, Boomerangilla.

Kappaleen aikana huomasimme tyttöjen leikittelevän fanien mukana. Käsiliikkeitä, hymyjä ja eleitä; lavalla olevat nuoret naiset tunsivat olonsa mukavaksi ja näyttivät sen selkeästi. Kappaleen rytmi kulkeutui luoksemme, nousimme tuoleiltamme ja taputimme, ja vaikkakaan kaikki Tenjochikin fanit eivät olleet nyt yleisössä, olivat paikalle saapuneet seitsemännessä taivaassa saadessaan mahdollisuuden nähdä Tenjochiki. Kappaleen koreografiat esitettiin hymyssäsuin ja virheettömästi, luoden miellyttävää tunnelmaa.

Uutta tuotantoa edustava Piranha (julkaistu 1. elokuuta 2007) päätti tyttöjen esityksen. Lina aloitti kappaleen voimakkaalla äänellään ja taustatanssijat tanssivat tyttöjen mukana koko kappaleen halki. Stephanie esitti lyhyen freestylen, jakaen hyväntuulisuuttaan yleisön kanssa ja saaden ihmiset tanssimaan ja laulamaan mukana. Paahtavasta kuumuudesta huolimatta jäsenten äänet kuulostivat erityisen hyviltä ja jokainen tanssiaskel suoritettiin taidokkaasti ja virheettömästi. Kappale lopetettiin kiitosten ja hymyjen kera ja Tenjochiki katosi lavalta aplodien saattelemana.

Hopeisiin sonnustautunut Tenjochiki jätti erittäin hyvän vaikutelman yleisöön, vaikka esitys olikin sangen lyhyt. Ihmiset, jotka eivät olleet ennestään tunteneet bändiä puhuivat ympärillämme ja kaikki vaikuttivat yllättyneiltä, mutta tyytyväisiltä.

Yhtyeen A-Nation 2007 -performanssi loi varmasti uusia Tenjochiki-faneja. Kaikki sujui täydellisesti, oli sitten kyseessä lauluosuudet, koreografiat tai tyttöjen karisma. Odottakaamme innolla lisää tältä nelikolta!