Super Junior M – Super Girl


kirjoittaja: Keike

Super Juniorin Kiinan-yksikkö Super Junior M palaa tauolta uuden minialbumin siivittämänä. Levy sisältää viisi kiinankielistä raitaa ja kaksi koreankielistä versiota. Super Junior M:n paluuta odottaneet saivat varmasti vastinetta pitkälle odotukselleen, kun täysin uudistunut yhtye julkaisi Super Girl -kappaleen videon, jolla nähtiin myös Girls’ Generation -yhtyeen Jessica.

Levyn ensimmäinen raita onkin sen nimikkokappale Super Girl, joka on erittäin tarttuva ja menevä kappale, ja aivan varmasti täyttä Super Junioria. Se ei jätä kylmäksi, ja kappaletta kuunnellessa alkaa tanssijalka vipattaa. Kertosäe jää soimaan päähän ja kappale on pakko kuunnella uudestaan monta kertaa peräkkäin. Kappaleen musiikkivideolla näkee yhtyeen uudistuneen ja aikuistuneen tyylin, joka heijastuu myös levyllä.

Toinen kappale on rauhallinen Dao Le Ming Tian (Blue Tomorrow), joka sekin on ehtaa Super Juniorin tyyliä. Se ei kuitenkaan ole kovin erikoinen, ja muistuttaa muita Super Juniorin kappaleita aika paljonkin. Laulu kuitenkin on kaunis ja rauhallinen, vaikkakin tavallinen. Kolmantena levyllä on mielenkiintoinen Gao Bai (Confession), joka on todella suloinen kappale. Siinä on menevä rytmi ja iloinen tunnelma, ja sekin noudattaa Super Junior tyyliä. Laulua kuunnellessa tulee paremmalle mielelle, ja sen kertosäe saa taatusti hymyilemään. Kappaleen on kirjoittanut Super Junior M:n kiinalainen jäsen Zhou Mi.

Dong Qing – Enamored (Only U) on levyn neljäs kappale, joka sekin on erittäin vauhdikas ja energinen. Kertosäe kuullostaa todella suloiselta ja rytmi on mukaansatempaava. Kappale poikkeaa hieman normaalista Super Junior -mallista, ja se tekee tästä kappaleesta mukavasti erilaisen. Levyn viimeinen kiinankielinen kappale on Ai Qing Jie Li – Love Relay (You & Me), jonka myöskin on kirjoittanut Zhou Mi. Kappale on ihana rakkauslaulu, ja sopii suklaasilmäisten Super Junior M:n poikien suihin täydellisesti. Kertosäe on tässäkin kappaleessa tarttuva ja kieli kuulostaa suloiselta ja kappale muutenkin herttaiselta.

Levy on erittäin hieno kokonaisuus. Se on uudistuneen Super Junior M:n loistavasti onnistunut paluu, eikä varmasti jättänyt ketään kylmäksi. Levyn voi kuunnella uudestaan monta kertaa, ja kiinan kielestä voi nauttia täysillä vaikka siitä ei mitään ymmärtäisikään, sillä se kuulostaa niin ihanalta. Rakkauslauluja levy on pullollaan ja ne ovat taattua Super Junior -laatua. On mukavaa kuulla, että kaikki Super Juniorin alayksiköt eivät ole poissa kuvioista. Tämä levy on hieno kokonaisuus, joka varmasti lämmitti monia Super Junior M -faneja.