© Victim Mentality. All Rights Reserved.

Haastattelussa Victim Mentality


kirjoittaja: Shin & Anu

Heavy metal -yhtye Victim Mentality esiintyy ensi viikolla SXSW-tapahtumassa Teksasin Austinissa. Paikan päällä he soittavat kaksi showcase-keikkaa, ensimmäisen 16. maaliskuuta The Belmontissa ja toisen 19. maaliskuuta Maggie Mae’s Gibson Roomissa. Sitä ennen haastattelimme laulaja Krocodilea hänen urastaan, sanoituksistaan ja tulevasta Yhdysvaltojen matkasta.

Ensinnäkin, miten kuvailisit Victim Mentalityn heille, jotka eivät vielä tunne musiikkianne?

Krocodile: Olemme glam metal -yhtye Koreasta. Mutta teidän pitäisi kyllä jo tuntea meidät! Minun mielestäni se, ettei tunne Victim Mentalitya on melkein kuin rikokseen syyllistyisi! Jos jostain kumman syystä et vielä tunne bändiämme, sinun kannattaa nopeasti perehtyä meihin Googlen tai YouTuben avulla – ja sitten teeskennellä niin kuin olisit tiennyt meidät jo pitkän aikaa!

Miten sinusta tuli muusikko? Oliko heavy metal aina valintasi vai aloititko muilla genreillä?

Krocodile: Olen soittanut heavy metallia kaksivuotiaasta asti. En valinnut heavy metallia – heavy metal valitsi minut.

Palaatte tässä kuussa Yhdysvaltoihin ja SXSW-tapahtumaan. Onko mielessäsi jokin tietty asia, mitä erityisesti odotat tältä matkalta?

Krocodile: Ehkä romantiikkaa? Haluan löytää uuden rakkaan.

Suunnitteletko tämän vuoden SXSW-esiintymisiinne jotakin erikoista?

Krocodile: En, koska se että olemme SXSW:ssä on ihmisille jo tarpeeksi erikoista!

Heavy metal ja seksi ovat aina kuuluneet yhteen, mutta tämän aiheen lisäksi olette käsitelleet myös vähemmän puhuttuja aiheita, kuten impotenssia kappaleessa Magic Finger ja kutiavaa kokemusta albuminne laulussa Pubic Lice (suomeksi satiaiset). Mikä inspiroi teitä kirjoittamaan näistä tabuaiheista?

Krocodile: Mitä? En pitänyt niitä aiheita tabuina. Minä vain teen mitä haluan.

Julkaisette maaliskuussa uuden singlen. Voitko kertoa siitä jotakin?

Krocodile: Single on nimeltään I Hate Hiphop ja se ilmestyy 10. maaliskuuta. Meillä ei ole kiinnostusta liittyä hiphop-piireihin, koska se on nyt aika lailla valtavirtaa. Siispä olen kovasti yrittänyt vihata hiphoppia. Tämä laulu on heavy metallin osalta kuin montaa eri sorttia sisältävä lahjasetti.

Voisitko viimeiseksi jättää viestin lukijoillemme Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa?

Krocodile: On mukavaa tavata teidät kaikki ja kiitos, että luit tämän haastattelun loppuun asti. Haastatteluvastauksissani on chitä eli metallijumalien henki. Ja koska luit kaikki vastaukseni, olet nyt saavuttanut rauhan, rikkauden ja hyvän terveyden. Luota minuun tässä asiassa! Täytä huoneesi meidän levyillämme ja fanituotteillamme. Olen vakuuttunut, että ne tekevät elämästäsi paremman.

KoME kiittää Victim Mentalitya ja Shawn Despres’ta haastattelun mahdollistamisesta.


© Victim Mentality
© Victim Mentality