© Epik High

Epik High -videoprojekti


kirjoittaja: Taliana - kääntäjä: Anu

Epik High lähetti terveisensä ulkomaisille faneilleen medioiden kautta jakamansa videoviestin avulla. Nyt on sinun vuorosi tervehtiä heitä! KoME kerää fanien kuvaamat videot ja valokuvat yhdeksi isoksi videoviestiksi, jonka annamme bändin katsottavaksi.

Voit osallistua projektiimme kuvaamalla itsestäsi lyhyen videon, jossa tervehdit Epik High’ta ja kerrot sitten viestisi. Tämän voi toteuttaa joko englanniksi, suomeksi tai jollakin muulla haluamallasi kielellä. Näytetään bändille kuinka paljon kmusiikkia rakastetaan myös Suomessa!

Videon maksimipituus on 15 sekuntia, mutta mikäli haluat jättää yhteisen viestin ystäviesi kanssa, voi video olla jopa 25 sekuntia pitkä (kun mukana on vähintään 3 fania).

Huomaathan ettemme sisällytä epäsoveliasta materiaalia yhtyeelle näytettävään versioon.

Lähetä kuvasi tai videosi osoitteeseen taliana@kome-networks.com – voit lisätä tiedostot joko liitteeksi tai antaa latauslinkin. Hyväksytyt videoformaatit ovat .wmv, .avi ja .mpeg, siinä missä kuvien täytyisi olla joko .jpg tai .png -muotoa.

Muista kirjoittaa mailiin omat tietosi, eli nimesi tai nimimerkkisi, ikäsi ja maasi. Jos videosi ei ole puhuttu englanniksi, lisääthän mukaan myös englanninkielisen käännöksen sanomastasi, tai mainitse ainakin mitä kieltä puhut.

Haluatko osallistua, muttet keksi sopivaa sanottavaa? Kokeile aloittaa tervehdyksestä, jonka jälkeen voit vaikka esitellä itsesi. Muita ideoita voisi olla omistamiesi Epik High -julkaisujen tai -fanituotteiden näyttäminen, oman suosikkikappaleesi tai -albumisi kertominen – rohkeimmathan voivat jopa räpätä muutamat riimit! Viestisi voi aivan hyvin olla vakava, hupsu, outo, kekseliäs tai mitä tahansa muuta, älä siis turhia ujostele! Hyvä idea voisi myös olla videon kuvaaminen jonkin kuuluisan suomalaisen asian tai nähtävyyden lähellä. Muista että voit vaihtoehtoisesti ottaa itsestäsi pelkän kuvankin.