© Apink. All Rights Reserved.

Apink julkaisee viidennen singlen Japanissa


kirjoittaja: Jasy - kääntäjä: Jenna
lähde: CDJapan

Apink (A Pink) julkaisee viidennen singlensä Japanissa 23. maaliskuuta.

Single on nimeltään Brand New Days ja se julkaistaan kolmena rajoitettuna sekä yhtenä tavallisena painoksena. Kaikki versiot sisältävät pääraidan, B-raidan YEAH sekä instrumentaaliset versiot raidoista. Pääraidan on sanottu olevan ryhmän ensimmäinen alkuperäinen kappale Japanin markkinoilla ja sitä käytetään tunnuskappaleena animesarjassa Rilu Rulu Farilu -Yousei no Door-.

Rajoitetut painokset A ja B sisältävät bonus-DVD:t. A-tyypin DVD sisältää Brand New Daysin musiikkivideon koreografia-version ja B-tyypin DVD sisältää musiikkivideon tavallisen version. Lisäksi A-tyyppi kattaa penaalipussukan. Kaikki versiot sisältävät myös keräilykortin, joka on satunnaisesti valittu seitsemästä vaihtoehdosta.

Apink julkaisi Japanissa hiljattain toisen live-DVD:nsä. 9. maaliskuuta ilmestynyt DVD on nimeltään APINK 2nd CONCERT PINK ISLAND IN SEOUL. Se sisältää materiaalia viime elokuussa Soulissa pidetyistä konserteista. Setti sisältää lisäksi 96-sivuisen valokuvakirjan, 6 minipostikorttia ja yhden valokuvan kuudesta erilaisesta vaihtoehdosta.

Voit katsoa ryhmän edellisen singlen SUNDAY MONDAYn lyhytversion alta: