2AM julkaisee albumin ja FT Island singlen


kirjoittaja: milith - kääntäjä: Jenna
lähde: Koreaboo

Balladiryhmä 2AM:n jäsenet valmistelevat parhaillaan maaliskuista paluutaan Korean markkinoille.

Big Hit Entertainmentin mukaan ryhmän toinen albumi julkaistaan 5. maaliskuuta, ja että yhtye on aloittamassa laajan promootion. Uusi albumi on nimeltään One Spring Day.

2AM:n viralliselle YouTube-kanavalle on lisätty tänään 28. päivä lyhyt ennakkovideo, jonka kautta albumin sisältöön voi tutustua comeback-kuvien kera.

One Spring Day koostuu pääasiassa yhtyeelle ominaisista balladeista. Esillä ovat ryhmän ”parantavat mutta vahvat” vokaalit sekä vaikuttava harmonia. 2AM:n on kerrottu olevan albumin tiimoilta yhteistyössä useiden tunnettujen tekijöiden kanssa. Osansa albumin toteuttamiseen tekivät muun muassa Yiruma, Epitone Project ja Bang Sihyuk.

Albumin preview-videon voit katsoa alta:

Rock-bändi FT ISLAND puolestaan julkaisee kymmenennen japaninkielisen singlensä.

You Are My Life ilmestyy 27. maaliskuuta kolmena eri versiona. Singlen perusversio sisältää kappaleet You Are My Life, Come Into My Dream sekä Beat It. Rajoitettu A-versio sisältää lisäksi instrumentaalisen version Come Into My Dreamista, kun taas B-versiosta löytyy instrumentaalinen versio Beat It -kappaleesta.
A-version DVD sisältää musiikkivideon, making of -materiaalia ja tiivistelmävideon yhtyeen akustisesta livekonsertista. B-version DVD sisältää samaisen konsertin materiaalia.